Megkezdődött a jelentkezés!
2022. június 30-ig várjuk a hiánytalanul kitöltött online jelentkezési űrlapokat.

Kedves Jelentkezők!

Az idei Kürttábor 2022. augusztus 22-28-ig lesz.

Jelentkezési díj melyben a kurzusok díja, a szállás, napi ötször az étkezés és az összes kiegészítő program is benne van:
 65.000 Ft

Jelentkezési határidő: 2022. június 30.

Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Kurzus díjának befizetése:

A jelentkezési lap kitöltése után a megadott e-mail címre díjbekérőt küldünk a kurtkurzus@gmail.com e-mail címről, amelyet 8 napon belül kell banki átutalással teljesíteni. A díjbekérő kiállítója a Bach Mindenkinek Kft. lesz. A jelentkezési lap elküldése és a jelentkezési díj teljesítése együttesen teszik lehetővé a Kürttáborban való részvételt.

Kedveszményes regisztrációs díj a Kürttáborra

Szociális támogatást nyújtunk mindenkinek, aki szükség szerint élni szeretne ezzel a lehetőséggel. A regisztrációs díjból 5.000 forint kedvezményt adunk, amelyet a kurtkurzus@gmail.com email címre elküldött ”kedvezményes regisztráció” tárgyú, szabadon megfogalmazott levélben lehet kérni.  A kedvezményes regisztrációs levelekre minden esetben 72 órán belül válaszolunk.

*A jelentkezési határidőknél a jelentkezési lap beküldése és a jelentkezés díj befizetése az irányadó. A kedvezményre irányuló leveleket ezek szerint kérjük időben beküldeni. A spam mappába érkező, vagy az email fiókunkba nem megérkező, a más címre vagy más tárgy megjelöléssel elküldött levelek miatti idő- vagy információveszteségért felelősséget nem vállalunk.

Bármi kérdés van, várjuk e-mailben, szintén a kurtkurzus@gmail.com címre, vagy akár telefonon.

Egyéb elérhetőségek a főoldalon találhatók.